fbpx

ICE E-twow Booster GT 48V (2020) elektrische scooter antraciet

710.00

  • Lichtheid met lithium-ion-accu 48 V – 10,5 Ah: met de nieuwe E-TWOW kun je van de lichtheid en wendbaarheid van het merk blijven genieten. Tot 40 km/u (af fabriek op 25 km/h) gewicht 11,9 kg. Krachtig: de nieuwe Booster GT biedt meer vermogen, zodat je je oorbellen eenvoudig kunt opstapen, dankzij de verbeterde 48 V en 10,5 Ah accu, die je de nodige autonomie biedt voor je dagelijkse ritten.
  • Versie 2020 met trommelachterlicht en schildersezel, de Booster GT beschikt over 4 reflectoren, 2 aan elke kant, zodat je je zichtbaarheid verhoogt en daarmee je veiligheid verhoogt. Voorlamp met 6 krachtige leds.
  • Extreem robuust aluminium frame met bescherming tegen corrosie. Remfunctie: regeneratief remsysteem op voorwiel en traditionele noodrem op het achterwiel. Langer platform: de stabiliteit tijdens het rijden is verbeterd door de wijziging op het platform, waardoor het langer en beter wordt. Bovendien wordt benadrukt dat het rubber waarvan het is gemaakt, het met meer comfort kan reinigen. Hij kan tot 110 kg dragen.
  • Demping: de Booster GT beschikt over een demping voor en achter voor een zo comfortabel mogelijke rijden.

Technische gegevens

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.

Soyez le premier à laisser votre avis sur “ICE E-twow Booster GT 48V (2020) elektrische scooter antraciet”

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *